Home » FM Thuis in Spanje

Wij zijn specialisten in de aan en verkoop van vakantiehuizen in Spanje.

Voor mensen die een huis in Spanje willen aankopen bemiddelen wij als makelaar, ons doel is om u te helpen bij de aankoop van het perfecte huis. Bemiddeling bij de aankoop van onroerend goed in Spanje is ons specialisme, dit hebben wij in de afgelopen 25 jaar in hoge mate opgebouwd. We kennen het land, de verschillende regio’s, de cultuur en de lokale wetten en gebruiken, kortom wij zijn “thuis in Spanje”.

U bent zich aan het oriënteren. Een belangrijke eerste fase. Zet ook de volgende stap, en maak een afspraak, zodat wij u in een persoonlijk gesprek kunnen informeren over de mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen en budget. Bel ons en zet die stap, maak uw droom waar!

Het telefoonnummer is 0184-630644. Als spaans bedrijf met veelal nederlandse klanten werken wij vanuit ons hoofdkantoor in Hardinxveld-Giessendam. In Spanje hebben wij onze eigen medewerkers aan de diverse Costa’s. U kunt dus zowel in Nederland als in Spanje op onze eigen medewerkers rekenen. En binnekort ons nieuwe kantoor.

FM Thuis in Spanje

Kade 42 – Kadegebouw 4, 3371 EP Hardinxveld-Giessendam
Tel: +31(0)184 63 06 44 | fmthuisinspanje.com | sales@fmthuisinspanje.nl