Home » Fusiontables

Fusiontables

Door Veerle van Heertum

Exclusief, stijlvol en verrassend. Functioneel, tijdloos en verfijnd. De elegante Fusiontables zijn van een hoogwaardige kwaliteit, dragen bij aan een ontspannen sfeer en verrijken ieder interieur – van strak en modern tot rustiek en landelijk. Met wereldwijd meer dan 4500 verkochte tafels en tweehonderd verkooppunten in veertig landen en op zes continenten zijn de  unieke eet- en biljarttafels van Fusiontables dé trend op het gebied van verrassend, spannend en sierlijk designmeubilair. Blikvangers van een onberispelijke kwaliteit en met een prachtige uitstraling.

De tafels van Fusiontables verenigen fraai design, comfort en ontspanning voor het gehele gezin, familie en vrienden. Ga maar na, na een heerlijk diner of een borrelavond tovert u de hoogwaardige eettafel in een handomdraai om tot een heuse biljarttafel, waarvan het laken en de stootbanden ook weer van een topkwaliteit zijn. Genieten en ontspannen lag nog nooit zo dicht bij elkaar. De vorm en de afmetingen zijn vastomlijnd, maar op het gebied van materiaalgebruik en afwerking biedt Fusiontables volop keuze. De onderscheidende tafels worden gemaakt met natuurlijke topproducten zoals metaal, wol en hout – van Wengé en eikenhout tot notenhout – en sieren villa’s en luxe hotels over de gehele wereld.

Kiezen voor een eet- en biljarttafel van Fusiontables is kiezen voor kwaliteit en schoonheid. De tafels van Fusiontabels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en afwerkingen en ondergebracht in verschillende collecties, zoals de Rock Reverso-collectie, de Vintage-collectie en de exclusieve Black Label-collectie.

Rock Reverso

De bijzondere details aan de tafels uit de Rock Reverso-collectie zijn dat de tafel stijlvol is afgewerkt met TECHLAM®-panelen van 3 mm, waardoor de tafels een stijlvol en eigentijdse uitstraling krijgen, en dat het blad op de Fusiontables aan de ene kant is bedekt met keramiek en aan de andere kant met houtfineer. In een handomdraai straalt de tafel dus een andere sfeer uit en verandert zo de beleving in de ruimte.

Vintage

Chic en traditioneel. Klassevol en origineel. Baanbrekend en uniek. De vakmensen van Fusiontables passen panelen toe van hergebruikte oude eikenhouten vloeren. Speciaal voor de Vintage-collectie wordt het uit Spanje afkomstige hout gecombineerd met ‘oud poeder blauw’ van Iwan Simonis (een topmerk uit de biljartwereld), waardoor de tafel een uitnodigende, rustieke en sfeervolle look krijgt.

Black Label

Voor designliefhebbers met een voorliefde voor perfectie en de kleur zwart creëerde Fusiontables de Black label-collectie. Het stalen kader, het fineer op de zijkanten en zelfs het biljartlaken zijn in het zwart uitgevoerd. Het blad bestaat uit drie topbladen, die zijn uitgevoerd in gehard glas en is uiteraard uitgevoerd in de kleur zwart. De tafelbladen kunnen in zeer hoge resolutie worden afgedrukt door een fotobestand bij Fusiontables aan te leveren. De afbeelding wordt daarna verwerkt met een volledig nieuwe printtechnologie gemaakt van Saint Gobain. Uniek en verbluffend verrassend. Zelfs de biljartaccessoires worden in het zwart uitgevoerd en maken de tafels nog meer bijzonder. De tafels passen perfect bij de inrichting van luxe hotels en moderne en minimalistische  designvilla’s.

Fusiontables

Rue de Tournai, 2
7604 Callenelle
Belgium

www.fusiontables.com