Home » FynHuys

FynHuys

Door Stagiair

Bij FynHuys Makelaars in Hilvarenbeek staat Marco Croes voor jou klaar om je te helpen bij de verkoop, aankoop of taxatie van jouw huidige of toekomstige ‘Huys’.
Wij begeleiden je van a tot z en geven passend advies bij jouw situatie en woonwensen om ook jouw ideale (t)Huys te vinden. Een no-nonsense mentaliteit en afspraak is afspraak; daar kan je op rekenen. We gaan voor uw beste deal en uw (t)Huys.

Marco:  “Na 10 jaar onderdeel te zijn geweest van een jong en ambitieus makelaarskantoor, heb ik besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan. In deze 10 jaar heb ik geholpen de vestiging in ‘s- Hertogenbosch te laten groeien en een nieuwe vestiging op te zetten in Vught.
Om onze kinderen dichtbij de familie te laten opgroeien, ben ik samen met mijn gezin op de Paardenstraat in Hilvarenbeek komen wonen. Na een aantal maanden verbouwen hebben wij hier ons nieuwe (t)Huys gecreëerd en is het kantoor van FynHuys Makelaars gerealiseerd. Wellicht herkent u het pand nog als de oude kapsalon?”

FynHuys Makelaars hanteert een frisse en creatieve aanpak. Naast de standaard activiteiten die je van een makelaar mag verwachten, zetten wij pro- actief in op slimme tools om vraag en aanbod snel en goed te matchen. Hierdoor vinden aan- en verkopen steeds sneller plaats: in veel gevallen zelfs voordat een woning officieel op de markt komt.
FynHuys Makelaars is aangesloten bij VastgoedPro, een van de 3 grootste brancheverenigingen.

FynHuys

Gelderstraat 14, 5081 AC Hilvarenbeek
Tel: 0137855787 | www.fynhuys.nl | marco@fynhuys.nl