Home » Govers Sierhekwerk

Govers Sierhekwerk

Door niek@excellentmagazine.nl

Ambachtelijke (sier)hekwerken

Govers Sierhekwerk produceert sinds 1974 op ambachtelijke en deskundige wijze hekwerken en sierhekwerken op maat. Vanuit het in Noord-Brabant gelegen Budel werkt Govers Sierhekwerk voor uiteenlopende opdrachtgevers, waarbij zij worden voorzien van absoluut vakwerk. Voortbouwend op vele jaren ervaring wordt er voor iedere behoefte een optimale oplossing gerealiseerd.

Diensten

Productie: Govers Sierhekwerk beschikt over een eigen productieafdeling, in eigen werkplaats wordt alles geproduceerd waardoor zij zelf de controle hebben op de kwaliteit die u mag verwachten.
Ontwerp & engineering: Govers sierhekwerk beschikt over een eigen engineering-afdeling, dat wil zeggen dat als u eenmaal besloten hebt om een hekwerk af te nemen, de experts van Govers Sierwerk bij u langskomen om het hekwerk persoonlijk in te meten. Waarna het digitaal uitgewerkt zal worden zodat u in detail kunt zien hoe uw hekwerk eruit zal komen te zien.
Montage & installatie: Govers sierhekwerk heeft eigen monteurs die zowel de mechanische installatie als de elektronische installatie verzorgen. Op deze manier heeft u tijdens het montageproces continu hetzelfde aanspreekpunt.
Service & onderhoud: Govers sierhekwerk heeft een eigen service en onderhoud afdeling. Desgewenst is er de mogelijkheid om na een jaar een onderhoudscontract afsluiten.

Govers Sierhekwerk


‘t Inne 32, 6021 DA Budel
Tel: +31 (0)495 494 453 | www.goverssierhekwerk.nl | info@goverssierwerk.nl