Design en comfort

Al meer dan 100 jaar maakt Grey7 de mooiste meubels in een eigen fabriek in Nederland. Bij Grey7 vindt u design meubels waarbij niets aan het toeval is overgelaten. Hoogstaande kwaliteit, ambacht zoals het hoort, comfort en mooie details. Of u nu op zoek bent naar de perfecte designbank, een unieke eettafel of een kast die, als eyecatcher, een plek in de woonkamer krijgt. Bij Grey7 kunt u terecht voor een compleet interieur.
Het is de missie om design toegankelijk te maken. Dit doen zij door samen te werken met Nederlandse ontwerpers om u te inspireren mooi te wonen én te genieten van design. Welke interieurdromen u ook heeft, de collectie is helemaal op uw woonwensen af te stemmen met behulp van een persoonlijk interieuradvies.

In samenwerking met Nederlandse topontwerpers

Waaronder Bertram Beerbaum en Grand&Johnson
Grey7 werkt samen met diverse Nederlandse ontwerpers. De collecties zijn zo ontworpen dat u deze binnen de stijlen helemaal op uw eigen woonwensen kunt aanpassen. Speel met de verschillende elementen, stel uw eigen bank samen, creëer met ons de kast van uw dromen en kies uit de natuurlijke materialen die bij uw levensstijl passen.

Grey7

Energieweg 4A, 6871 KB Renkum
Tel: +31 (0)317 201 574 | www.grey7.nl | info@grey7.nl