Home » Hästens Beds Nederland

Hästens Beds Nederland

Door niek@excellentmagazine.nl

Natuurlijke materialen

We gebruiken alleen wat we beschouwen als de beste natuurlijke materialen. Duurzaam en ethisch geproduceerd – zodat die materialen ooit een nieuw leven kunnen krijgen.

Handwerk

Onze bedden zijn niets zonder handwerk en handwerk is slechts zo goed als degenen die het beoefenen. Hästens ‘team van ambachtslieden gebruikt traditionele technieken die generaties lang zijn doorgegeven om uw bed een eigen ziel en karakter te geven.
Hästens Nederland kent meerdere locaties, voor de locatie die het dichtst bij u in de buurt is kunt u hier kijken: Winkelzoeker

Rijke geschiedenis

Hästens heeft een rijke geschiedenis die zes generaties teruggaat – van onze wortels als meesterzadelaars tot de benoeming van Hästens als Royal Purveyors en de Spirit of Excellence die ons vooruit drijft in de toekomst. De reis naar waar we nu zijn, is er één vol passie, vaardigheid en het streven om de beste handgemaakte bedden ter wereld te maken.

Bedden

Zes generaties Zweedse traditie van bedden maken. Ongeëvenaard comfort. Handgemaakt met passie. We gebruiken alleen ethische bronnen van duurzame bronnen en natuurlijke materialen om een Hästens-bed te maken.

Tevens is Hästens Bed Netherlands hoofdsponsor van de EXCELLENT woonbeurs 2020, klik hier voor meer informatie!

Hästens Beds Netherlands

www.hastens.com/nl | hdg@hastensstores.com