Home » Helmig Makelaardij

Helmig Makelaardij

Door Aty Verschuren

Welkom bij Helmig Makelaardij & Taxatieburo

Helmig Makelaardij & Taxatieburo o/z B.V. is een gerenommeerd en dynamisch kantoor, met persoonlijke aandacht en jarenlange ervaring.
Gespecialiseerd in onroerend goed en een begrip in de regio, gehuisvest in ‘t Lindeke aan de Dorpsstraat te Halsteren.

Het kopen van een woning is voor ons een regelmatige bezigheid. Voor u als potentieële koper geldt dit in de meeste gevallen niet. Vaak is het kopen van een woning meer een emotionele dan een rationele beslissing. Graag geven wij u een eerlijk en onafhankelijk advies omtrent een reële prijsstelling, bouwkundige staat en aankoopstrategie.
Door onze expertise in te schakelen behoedt u zich voor problemen en voor mogelijke (financiële) uitglijders.

Wat is een reële vraagprijs voor de woning? Hoe ver gaat de informatieplicht? Hoe en waar wordt de woning op de meest optimale manier gepresenteerd? Hoe vindt u de juiste koper? Allemaal vragen die gaan spelen zodra u het besluit neemt uw woning te gaan verkopen.
Helmig Makelaardij & Taxatieburo o/z B.V. begeleidt en adviseert u in het hele traject op een enthousiaste en deskundige manier. Graag presenteren wij geheel vrijblijvend een op uw wensen afgestemd verkoopplan waarbij wij u tevens een gratis waardebepaling aanbieden.
De verkoopstrategie van ons kantoor past geheel in het beeld van een moderne makelaar die zich optimaal in de markt neerzet met als doel de hoogst mogelijke klanttevredenheid te bewerkstelligen.

Helmig Makelaardij

Dorpsstraat 107, 4661 HN Halsteren
Tel: 0164-685925 | www.helmigmakelaardij.nl | info@helmigmakelaardij.nl