Home » Het Culemborgs Keukenhuis

Het Culemborgs Keukenhuis

Door niek@excellentmagazine.nl

Sterk in maatwerk

Al meer dan 25 jaar …
Sinds 1994 creëert Het Culemborgs Keukenhuis keukenconcepten die zich kenmerken door een uitgesproken design, hoogwaardige kwaliteit, persoonlijk contact en uitstraling. Met een relatief klein team streven zij elke dag hetzelfde doel na: het creëren van keukenperfectie.
Door een juiste wisselwerking tussen Het Culemborgs Keukenhuis en haar klanten is elk ontwerp anders en volledig afgestemd op smaak en stijl.

Proef de sfeer

In de ruime en sfeervolle showroom inspireren zij klanten met een ruim en veelzijdig aanbod van kwaliteitskeukens. Klanten kunnen volop de sfeer proeven, allerlei materialen in de handen nemen, apparatuur uitproberen en een idee krijgen van het totaalplaatje.
Het Culemborgs Keukenhuis vindt dat alles moet kloppen: van het design, het gebruiksgemak, tot aan de routing in de keuken en de apparatuur.

Vakkundig

Met oog voor aandacht en details wordt de ideale keuken samengesteld. De ervaren specialisten bieden u creatieve ideeën en inventieve ontwerpen, waarna alles op schaal wordt verwerkt en in een 3D tekening. De vakkundige keukenmonteurs plaatsen de keuken, nadat zij alles nauwkeurig hebben ingemeten. Maak een afspraak met één van de medewerkers!

Het Culemborgs Keukenhuis

Anthony van Diemenstraat 34b, 4104 AE Culemborg
Tel: + 31 (0) 345 517 323 | www.keukenhuis.nlinfo@keukenhuis.nl