Home » Houtdoor

Houtdoor

Door Stagiair

De oprichter van Houtdoor is opgegroeid met houtbewerking in de familie. Hij begon zijn carrière als maker van exclusieve buitenverblijven. Al snel ontdekte hij dat houtbewerking iets is wat hij goed kon en wat hij leuk vond om te doen. Verrijkt door kennis en ervaring richtte hij na 15 jaar Houtdoor op met als doel het maken van hoogwaardige buitenkeukens van hout.

Houtdoor is een jong en dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring in houtwerk. Deze ervaring is terug te zien in de hoge kwaliteit van onze buitenkeukens. Elke buitenkeuken krijgt de maximale aandacht die het verdient. Zo zorgen wij ervoor dat uw droombuitenkeuken werkelijkheid wordt.

Onze werkplaats is ruim 400m2 en staat op het terrein van Pactum jeugd en opvoedhulp. De jongeren die bij Pactum komen krijgen onderwijs of dagbesteding, onder andere bij Houtdoor. Sinds 2018 wordt ons team het hele jaar versterkt door jongeren van Pactum en we hopen ze te inspireren voor dit prachtige beroep.

Elk product wordt door onze keurmeester gecontroleerd en krijgt een echt Houtdoor keurmerk: dan is uw buitenkeuken pas écht klaar voor levering.

Houtdoor

Ampsenseweg 10, 7241 NB Lochem
Tel: +31 85 – 222 39 60 | houtdoor.nl | info@houtdoor.nl