Home » Indivipro

Indivipro

Door Anne Fleur Kolthof

Exclusieve raamdecoratie

Vanuit het atelier in Twente wordt nagenoeg alles op maat gemaakt. Indivipro is uitgegroeid tot een volwaardig atelier dankzij diverse investeringen in machines en vakkundige medewerkers om te kunnen voldoen aan de wensen van de klant.
De samenwerking met o.a. Lutron die drie jaar geleden ontstond, draagt bij aan het vermogen om "˜custom made"™ te leveren. De klanten dagen Indivipro keer op keer uit tot het maken van specifieke producten. De unieke onderdelen smelten samen met de bestaande productlijnen, om zo tot een bijzonder geheel te komen.
Dankzij het eigen atelier, de Lutron techniek en eigen assemblage kunnen de professionals bij Indivipro voldoen aan de complexe vraagstukken met betrekking tot raamdecoratie. Zo passeren zij de standaardoplossingen en maken écht het verschil "¦

In samenwerking met topontwerpers

In opdracht van diverse designers, onder wie Marcel Wolterinck en Francois Hannes, hebben zij een aantal exclusieve stoffen laten ontwerpen. Voor het overgrote deel van de gordijncollectie wordt samengewerkt met een befaamde Italiaanse weverij die uitsluitend het topsegment bedient.

Indivipro Netherlands B.V.

Vonderweg 39, 7468 DC Enter
Tel:+31 (0) 547 38 5007 | www.indivipro.nl | info@indivipro.nl