Home » Intersteel

Sfeerverhogende finishing touch

Intersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign.
De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur-gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een eigen, finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens onbewust sfeer-ondersteunend aanwezig.

Hoge kwaliteit

Een deurkruk is een product wat vaak “door” de handen gaat. Zeker bij buitendeuren moet de finish zo sterk zijn dat er, ook op lange termijn, nauwelijks slijtage is en waar weer en wind geen invloed op hebben. Intersteel voert een intensieve duurzaamheid testen uit op alle producten en zij bieden een functionaliteitsgarantie van 10 jaar.

Ruim assortiment

Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign. De producten passen bij veel interieurstijlen en -smaken: modern & strak, landelijk & klassiek of vintage & retro.
Met welk product van Intersteel creëert u een finishing touch in uw woning?

Intersteel

Utrechtsestraatweg 220, 3911 TX Rhenen
Tel: +31 (0) 31 847 7777 | www.intersteel.nl | info@intersteel.nl