Home » J.J. van Oosten Makelaardij

J.J. van Oosten Makelaardij

Door Aty Verschuren

WAAROM J.J. VAN OOSTEN MAKELAARDIJ

Jong
J.J. van Oosten Makelaardij is een jonge onderneming. Het kantoor is in 2010 opgericht door Joris van Oosten, eigenaar van het bedrijf, Register Makelaar, Register Taxateur en beëdigd NVM-makelaar. Vóór de oprichting van Van Oosten Makelaardij werkte hij ruim tien jaar bij verschillende NVM-makelaarskantoren, in Rotterdam en omgeving.

Persoonlijk
J.J. van Oosten Makelaardij breekt met de standaardaanpak in de makelaardij. Creativiteit en betrokkenheid krijgen bij ons de vrije hand. Wij combineren passie met een dosis vakkennis en maken de makelaardij weer persoonlijk. Zo komen wij voor een afspraak graag naar een door u gewenste locatie toe op het moment dat het ú schikt.

Vakkennis
J.J. van Oosten Makelaardij valt op door het hoge kennisniveau:

 • Wij beschikken over de benodigde (NVM-) diploma’s en certificeringen, en zijn hierdoor gekwalificeerd voor al onze werkzaamheden als makelaar en taxateur.
 • Wij volgen permanente educatie om het kennisniveau op peil te houden en te waarborgen.
 • De gezamenlijke werkervaring van onze makelaars ligt ruim boven de 50 jaar
 • Degene die met u een woning bekijkt begeleidt u niet alleen door het huis, maar kan ook oordelen over onder andere de bouwtechnische staat van de woning en kan u adviseren over verbouwingsmogelijkheden en de eventuele juridische kwesties (bijvoorbeeld benodigde vergunningen) die daar het gevolg van kunnen zijn.
 • Wij zijn bekend in een groot werkgebied en weten precies waar belangrijke voorzieningen (winkels, openbaar vervoer, scholen, etc.) zich bevinden.
 • Wij kennen ons werkgebied als onze broekzak en weten exact hoe uw woning zich kan onderscheiden t.o.v. van andere woningen.

Betrokkenheid
Een huis kopen en/of verkopen is een emotionele gebeurtenis, een traject wat men in de meeste gevallen maar een paar keer ondergaat. Professionele begeleiding is daarbij zeer gewenst. Wij bieden u het volgende:

 • Wij zijn beschikbaar als u ons nodig heeft, niet alleen tussen negen en vijf.
 • Wij voeren graag gesprekken bij u thuis, zodat wij beter kunnen inschatten wat bij u past.
 • Wij helpen u om uw emoties aan de kant te schuiven en een zakelijke beslissing te nemen.
 • Wij vragen door tot wij weten wat u echt zoekt; dat voorkomt onnodige bezichtigingen
 • Wij kiezen ervoor om een kantoor van bescheiden grootte te blijven, zodat u bekend bent bij de medewerkers. Zo waarborgen wij onze betrokkenheid en service.

Creativiteit
Een standaardaanpak is niet genoeg. J.J. van Oosten Makelaardij heeft oog voor de kenmerken die een huis aantrekkelijk maken en zet alles in om een huis met maximaal resultaat te verkopen: nieuwe informatie kanalen, een uitgebreid netwerk, optimale foto’s en algehele presentatie, ruime werktijden en een doordacht tariefstelsel dat ons uitdaagt om tot het uiterste te gaan.

Meer dan woningen
Particuliere woningen verkopen en aankopen (begeleiding van de koper) is de specialiteit van ons bedrijf. Maar u kunt rekenen op dezelfde dienstverlening en gedrevenheid bij de uitvoer van taxaties, advies en verkoop van nieuwbouwontwikkelingen en verhuur van onroerend goed.

J.J. van Oosten Makelaardij

Straatweg 225, 3054 AG ROTTERDAM
Tel: 010-4221100 | www.vanoostenmakelaardij.nl | info@vanoostenmakelaardij.nl