Home » J. Spaargaren Hoveniers

J. Spaargaren Hoveniers

Door marketing

Droomtuin

J. Spaargaren Hoveniers is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van (exclusieve) tuinen. U heeft vast wel een beeld van uw droomtuin in perfectie. Dit bedrijf zorgt ervoor dat door persoonlijke aandacht, ervaring en vakmanschap de droomtuin werkelijkheid wordt.

Onderhoud als specialisme

Het onderhouden van tuinen is specialistisch werk. Los van het feit dat het zéér veelzijdig is, is het niet alleen belangrijk om exact te weten wanneer werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd, maar zeker ook hóe dit dient te gebeuren. Met name is dit bijvoorbeeld van belang bij het snoeien van bomen, struiken en heesters, bij het onderhouden van gazons en waterpartijen en bij bestrijding van planten- en bomenziektes.

Vast of Flexibel

Uit ervaring weet J. Spaargaren Hoveniers dat sommige opdrachtgevers kiezen voor de zekerheid van een vast en compleet ingevuld jaarcontract en anderen verkiezen een meer flexibele weg. En nemen contact met hen op als zij iets gedaan willen hebben. Wanneer dit het geval is, wordt dit op regiebasis uitgevoerd, indien gewenst voorafgegaan door een offerte die door de opdrachtgever wordt goedgekeurd.

J. Spaargaren Hoveniers

Uiterweg 343, 1431AK Aalsmeer
Tel: +31 (6) 31 393 320 | www.jspaargarenhoveniers.nl | info@jspaargarenhoveniers.nl