Home » JAB Anstoetz Group

JAB Anstoetz Group

Door Veerle van Heertum

Een liefde voor sfeer en een passie voor interieur

Reeds 75 jaar staat de naam JAB ANSTOETZ voor haar klanten wereldwijd garant voor hoogwaardige textiele creaties van hoge kwaliteit, waarvan de fantasierijke ontwerpen nog steeds nieuwe trends zetten. Met haar geavanceerde ontwerpen en ongeëvenaarde variëteit aan producten, is de JAB ANSTOETZ Group internationale marktleider in de chique wereld van interieurtextiel

Tivoli – Modern en verfijnd

We gebruiken meerkleurige garens voor de meubelstof Tivoli. Hun effect is verschillend in elke kleur. Soms zijn ze subtiel gestreept en eenvoudig, soms nonchalant kleurrijk. Met hun haptisch geraffineerde oppervlakken nodigen meubelstoffen uit om te ontspannen. Tivoli heeft een flatterend zacht gevoel. Ook vanuit functioneel oogpunt is het een allrounder. De FabricProtect afwerking maakt de stoffen bestand tegen vlekken.

De JAB ANSTOETZ Group is een familiebedrijf met het hoofdkantoor in Bielefeld, Duitsland. De naam JAB Anstoetz komt voort uit Josef Anstoetz Bielefeld, naar de oprichter en plaats waar alles begon. Dit gerenommeerde Duits familiebedrijf is opgericht in 1946 en opereert nu in meer dan 80 landen.

…in éen uitgebreid assortiment

JAB biedt aan al haar klanten kwaliteit, duurzaamheid en diversiteit. Hoewel  JAB ANSTOETZ een luxueus merk is, zal iedereen, ongeacht zijn woonstijl, wel iets vinden dat hem of haar bevalt binnen het JAB assortiment. In haar collectie komt iedere smaak aan bod. Het bedrijf brengt elk seizoen nieuwe collecties uit onder verschillende merken zoals: JAB Fabrics, Chivasso, Carlucci en Gardisette. Elk met een eigen stijl en unieke uitstraling.

SCALA & MAURO

De SCALA van JAB is een extra fijn kortpolig fluweel dat alle kenmerken verenigt die een moderne meubelstof nodig heeft. Deze meubelstof is bijzonder licht en aangenaam om aan te raken. De uitstraling is tijdloos en elegant. Vloeistoffen kunnen het niet beschadigen dankzij de waterdichte coating. Het is ook gemakkelijk schoon te maken. Zijn fijn iriserend kleurenspel ontstaat door de lichtinval, die op het oppervlak wordt gebroken. De MAURO is er voor een extra portie elegantie. Deze decoratiestof maakt graag een grootse entree. We hebben de jacquard stof bewerkt als een print stof. Vegende cirkels overspoelen de stof, alsof ze met een penseelstreek zijn getekend. Expressief, opvallend, mooi voor zowel gordijnen als avondjurken. De expressieve stof is vlamvertragend en dus geschikt voor privé- en openbare ruimtes. Het maakt zeker een statement.

Het gevarieerde assortiment bevat decoratie stoffen, meubelstoffen en voiles in bijna 20.000 kleuren. Als een stijlvolle toevoeging aan dit veelzijdig textielaanbod, biedt zij ook een selectie van zorgvuldig coördinerende wallpapers, binnenzonwering, tapijten, vloerkleden en design vloerbedekkingen van hoogwaardige kwaliteit.

JAB Anstoetz Group

Edelgasstraat 101│ 2718 TE  Zoetermeer│Tel. : 079 750 4000 | Fax.: 079 750 4010

E-mail: alexandra.boissel@jab.de – jabbenelux@jab.de | www.jab.de |  www.products.jab.de