Jan Reek Natuursteen

Specialist in alle soorten natuursteen

Als hofleverancier hebben de professionals van Jan Reek natuursteen al meer dan 120 jaar ervaring in het verwerken van natuursteen, zij verwerken alle soorten natuursteen, marmer, maar ook composiet, keramiek. Dit wordt in hun eigen fabriek volledig verwerkt van groot blok steen afkomstig uit vele landen over de wereld tot een prachtig stukje maatwerk.

Voor grote of kleine projecten van natuursteen open haard tot hardsteen aanrechtblad, van natuursteen buiten bestrating tot wellness en spa bent u bij hen aan het juiste adres.

Om een beeld van het diverse aanbod aan mogelijkheden in verwerking en toepassing van natuursteen, nodigen zij u graag uit in de showroom. Hier laten zij een diversiteit aan mogelijkheden zien om u een beeld te geven wat er allemaal mogelijk is met natuursteen in en om uw woning. Tevens kunt u zelf een plaat uitzoeken van het gekozen materiaal om uw wens helemaal compleet te maken.

Naast de showroom en het kantoor is onze fabriek. Door uitvoering van alle werkzaamheden op een locatie zijn lijnen kort, is er veel onderling contact en wordt er snel tussen de verschillende partijen geschakeld.

Ook zonder afspraak is het mogelijk een kijkje te nemen en advies in te winnen voor de vele mogelijkheden.

Jan Reek Natuursteen

Neutronweg 9, 1627 LG Hoorn
Tel: +31 (0)229 – 210341 | www.janreek.nl | info@janreek.nl