Belgian shade & Outdoor living

Jardinico is een Belgisch bedrijf dat unieke en exclusieve tuin- en terrasmeubelen biedt om het allermeeste uit jouw buitenleven te halen. Laat je inspireren door onze uitgebreide waaier aan hoogwaardige parasols voor residentiële projecten en de contractmarkt. De collecties zijn wereldwijd vertegenwoordigd dankzij onze verdelers en onafhankelijke agenten, zowel op de retail- als op de projectmarkt.

Missie: het perfecte buitenleven

Ons doel is om de ruimte te creëren waarin u buiten leeft. Wij willen u inspireren en terugbrengen naar de buitenruimte van uw dromen. Een plek waar u samenkomt en gelukzalige momenten beleeft met uw geliefden. Ontsnap aan het dagelijkse leven, leun achterover en ontspan. Vul uw ruimte feilloos aan met kwaliteitsmaterialen, het beste comfort en het mooiste design. Door onze allround kijk op uw tuin en terras zijn wij in staat om alles te leveren, van de beste parasol tot uw eettafel en ligstoel, samen met de outdoor accessoires die u nodig heeft. Onze kracht ligt in de omvang en diversiteit van onze collecties. Wij hechten veel belang aan een persoonlijke aanpak. Maatwerk en flexibiliteit zijn cruciale factoren om aan elke behoefte tegemoet te komen en uw thuis de persoonlijke toets te geven die u voor ogen had. Afwerkingen, materialen en kleuren kunnen altijd worden aangepast aan uw keuze en voorkeur. Een service op maat die u toelaat het buitenleven ten volle te beleven.

Buitenoplossingen voor elk project

Dankzij een uitgebreid assortiment high end parasols, meubilair en accessoires voor buiten en de mogelijkheden voor maatwerk en flexibiliteit, zijn wij een gewaardeerde partner voor uw project. Van hotels, restaurants en openbare gebouwen tot stranden, loungebars, terrassen en zwembadzones. Wij adviseren u graag en bieden een passende buitenoplossing voor elke omgeving, budget, sfeer. Omdat we fabrikant zijn, creëren we een project dat volledig aan uw wensen voldoet en stemmen we concepten, materialen en kleuren moeiteloos op elkaar af. Elke setting kan worden aangevuld met outdoor accessoires zoals vloerkleden, poefs of verlichting.

Jardinico

Evolis 101, 8530 Harelbeke, België
Tel: +32 (0)56 89 04 10 | www.jardinico.com | info@jardinico.com