Home » JASNO

JASNO is al ruim 20 jaar specialist op het gebied van raambekleding. Vanuit het Brabantse Eersel leveren we raambekleding in heel Europa. Maak kennis met onze maatwerk shutters en blinds. Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen en blinds zijn luxe, houten jaloezieën, Geen standaard raamdecoratie dus, maar echte sfeermakers gemaakt van de beste materialen en afgewerkt tot in de puntjes.

Voor elk raam de juiste oplossing

Of je nu een rond, hoekig, recht, ovaal, schuin raam of draaikiepraam hebt waar je raamdecoratie voor zoekt; met onze maatwerk raamdecoratie hebben we altijd een passende oplossing voor jouw raampartijen. JASNO shutters zijn de perfecte kandidaat voor ramen met een speciale vorm. Met shutters accentueer je namelijk de speciale vorm van het raam, waardoor het een pronkstuk wordt in het interieur.

Regel licht en privacy in iedere ruimte

Speel met licht en privacy in de woonkamer, keuken, badkamer of in de slaapkamer. Voor iedere ruimte in huis hebben we de perfecte oplossing, gemaakt met oog voor detail. JASNO blinds (houten jaloezieën) zijn gemotoriseerd verkrijgbaar waardoor je met één druk op de knop de gewenste mate van lichtinval en privacy regelt.

Bij shutters kantel je de lamellen in elke gewenste stand of zet je de panelen open. Zo regel je licht en privacy in één beweging. Onze Aqualine shutters zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig kunststof, wat ze de ideale kandidaat maakt voor vochtige ruimtes zoals een badkamer.

Showroom

Bekijk onze collecties in de JASNO showroom (Eersel) of bij een JASNO dealer in je buurt.

JASNO

Lange Voren 25 | 5521 DC  Eersel , NederlandT +31 497 531 240 |  F +31 497 531 259 | jasnoshutters.nl