Home » Jos de Groot terrasadvies

Jos de Groot terrasadvies

Door niek@excellentmagazine.nl

Het complete plaatje

Alles wat u nodig heeft voor uw terras, serre of balkon. Kom voor advies, inspiratie en de mooiste producten naar terrasadviseur Jos de Groot in Hoogblokland. In de prachtige Alblasserwaard, dicht bij Gorinchem is Jos de Groot gevestigd in een unieke en sfeervolle ambiance. De tuinmeubelen staan in uiteenlopende opstellingen en sferen in de showtuin, zodat u direct ervaart hoe ze tot hun recht komen. Wat past er bij u? Kom uw sfeer proeven bij Jos de Groot!

Unieke Showtuin

Hoe creëert u een eigen ‘buiten’ dat perfect past bij uw wensen en woning? Kom naar Jos de Groot en laat u in onze sfeervolle barn en showtuin inspireren door unieke opstellingen. Wij maken uw wensen waar!

Perfectie in elke optiek

De prachtigste, exclusieve tuinmeubelen, zonwering en terrasverwarming. In hoogwaardige uitvoering van bijvoorbeeld RVS, aluminium, teakhout en batyline. U vindt ze bij Jos de Groot. Kom en kies uw loungeset, eetset, ligbedden, parasols, terrasverwarming en buitenverlichting van gerenommeerde merken als Ego Paris, Ethimo, Fast, Fermob, Manutti, Gloster, Royal Botania, TribÁº, Vincent Sheppard, Glatz, Jardinico en Tuuci.
Op zoek naar terrasvloeren, zonwering, verlichting, verwarming, buitentapijt en nog veel meer? Jos de Groot helpt u bij het creëren van het heerlijke buitenleven-gevoel in een sfeer die precies bij u past.

Jos de Groot Terrasadvies

Hoogbloklandseweg 5, 4221 LB Ӣ Hoogblokland
Tel: +31 (0)6 543 849 02 | www.terrasadvies.nl | info@terrasadvies.nl