Home » Kevin Hendriks | exclusieve wandstyling

Kevin Hendriks | exclusieve wandstyling

Door niek@excellentmagazine.nl

Metaalstuc

Maak kennis met de VeroMetal® AquaFill … 
De metaalstuc van écht metaal, die op nagenoeg iedere oppervlakte kan worden aangebracht. Na het aanbrengen heeft VeroMetal® AquaFill alle optische en fysische eigenschappen van het betreffende metaal.
Door de oppervlakte te schuren, polijsten, patineren of oxideren ontstaat er een uniek eindresultaat. Een glad glanzend uiterlijk óf juist een afwerking met een verouderde en verweerde structuur. Alles is mogelijk met VeroMetal® AquaFill. Elke wand of vloer krijgt een unieke en karakteristieke metalen uitstraling. VeroMetal® AquaFill hecht zeer goed op vrijwel elk oppervlak. VeroMetal® AquaFill is reukloos, dus na het aanbrengen blijven er geen onaangename geuren achter.
Een afwerking met VeroMetal® AquaFill is gemakkelijk te reinigen en onderhouden. Afhankelijk van de glansgraad kan een oppervlak bij beschadiging gerepareerd worden.

Superieure resultaten

Kevin Hendriks streeft altijd naar een waanzinnig eindresultaat, voor ieder project gemaakt met VeroMetal® AquaFill. Om dit te bewerkstelligen wordt er gewerkt met een selectief netwerk van gecertificeerde verwerkers. VeroMetal® AquaFill verwerkers zijn uitstekend opgeleid en gekwalificeerd.
VeroMetal® AquaFill is verkrijgbaar in veel verschillende metalen waaronder messing, brons, koper, “goud”, ijzer, nikkel-zilver en zink. Daarnaast is het mogelijk om de basismetalen naar uw wensen te mengen.