Home » KOOP kantoormeubelen

KOOP kantoormeubelen

Door Aty Verschuren

Kiezen is simpel bij KOOP

Al 35 jaar dé plek voor kwalitatief hoogwaardige kantoormeubelen
U verdient een ruime keuze aan kantoormeubelen. Heeft u één werkplek nodig of gaat u een compleet kantoor inrichten? Kiezen is simpel bij KOOP!

KOOP bestaat al meer dan 35 jaar en is een begrip voor kantoormeubelen in de ruimste zin van het woord. Voor een complete inrichting of het leveren van bijvoorbeeld een enkele kast zijn zij HET adres. Kwaliteit en snelle leveringen staat bij KOOP bovenaan!

Een perfecte service is vanzelfsprekend terwijl het deskundig montageteam u zal verbazen! Naast een breed programma kantoormeubelen leveren zij ook vrijwel alle kantoorartikelen, papier en cartridges.

Kwaliteit

De kwaliteitscontrole van de goederen heeft KOOP in eigen hand. Alle in- en uitgaande goederen worden door onze medewerkers streng gecontroleerd.

Bijna 90% van de getoonde producten zijn van Europese bodem en worden geproduceerd volgens de internationale EU-normen op het gebied van milieu en duurzaamheid.

Logistiek en montage

KOOP beschikt over een eigen transport- en montagedienst. Vanuit het magazijn leveren zij de kantoormeubelen en kantoorartikelen uit voorraad. Goederen kunnen direct aan u binnen 24 uur verzonden worden.

Ook kan er in overleg met de planning een afspraak gemaakt worden voor bezorging met complete installatie waarbij verpakkingsmateriaal en overig afval geretourneerd wordt.

KOOP Kantoormeubelen

Ekkersrijt 2005, 5692 BB Son
Tel: +31 (0)499-496066 | www.koopbv.nl | verkoop@koopbv.nl

Laat een reactie achter