Home » LBMC B.V.

Laat uw woondromen in vervulling gaan

Een renovatie of een nieuw huis bouwen blijft een hele onderneming. LBMC begeleidt haar opdrachtgevers bij het gehele project en laat op die wijze veel woondromen in vervulling gaan.

Louis Bernard Management Consultancy

LBMC staat voor Louis Bernard Management Consultancy waarin Harry Bergwerff als manager een grote rol van betekenis heeft. Hij stelt de project teams samen afhankelijk van plaats, opdrachtgever en budget. De uit een lopende projecten worden te alle tijde bekeken vanuit het oogpunt van marktconforme prijzen, kwaliteit, planning en bovenal ontzorgen
van de opdrachtgever.

Hoog kwaliteitsniveau

De projectmanagement werkzaamheden met een scherp oog voor detail zijn reeds uitgevoerd voor villa”s, private wellness oplossingen, wellness centra en ook bedrijfspanden die een hoog kwaliteit niveau eisen met als einddoel de verwachting meer dan waar te maken.

Project management

Als projectmanager vertegenwoordigen wij u als opdrachtgever tijdens alle fasen van het bouwproces en behartigen de belangen op elk moment. Afhankelijk van de noden van u als opdrachtgever stellen wij voor ieder project een team samen met experts in verschillende vakdisciplines  (architect, constructeur, loodgieters etc).

Tijdens het gehele bouwproces zijn wij voor u als opdrachtgever het aanspreekpunt tussen aannemer, architecten leveranciers om van startbouw tot de oplevering de opdrachtgever te ontzorgen!

Advies & Styling

LBMC geeft ook interieur- en stylingsadvies in lichte vorm puttend uit de ervaringen vanuit het verleden en zodra er meer dan dat noodzakelijk blijkt wordt er samen met de opdrachtgever gezocht naar een passende interieurarchitect. Dit kan een volledige inrichting zijn van een woning, of alleen een enkel advies voor woonkamer/keuken, tuin of terras.

Met veel zorg en aandacht met alle kennis die de team leden hebben van de nieuwste materialen, producten, kleurgebruik kan LBMC u bijstaan uw wens in vervulling te laten gaan.

Crisis management

Zijn de bouwwerken reeds aangevat en ondervindt u problemen tijdens de uitvoering? Geen probleem, ook hier kunnen wij u als team bijstaan.
In alle rust nemen wij de werken van u over en zetten wij onze kennis en ervaring in om uw project alsnog tot een goed einde te brengen.

Streven naar perfectie

“Het steeds streven naar perfectie met hoog gekwalificeerde vakmensen en het afleveren van sterk gepersonaliseerde projecten heeft voor ons dan ook topprioriteit!”

LBMC B.V.

Carrouselweg 9, 3225 LN Hellevoetsluis
Tel: +31(0)6 81 40 37 97 | www.lbmc.nl | info@lbmc.nl

Laat een reactie achter