Home » Liesbeth Ament Makelaars

Liesbeth Ament Makelaars

Door Aty Verschuren

Met jarenlange ervaring is Liesbeth Ament Makelaars een gerenommeerd kantoor in ʻt Gooi, met een reputatie voor resultaat. Bij ons treft u een enthousiast team van betrokken, deskundige makelaars. Mensen die met een frisse blik en passie voor hun vak stilstaan bij uw stijl, emoties en wensen. Eerst gaan we voor u, dan voor uw huis is ons uitgangspunt. Wij leren u graag goed kennen. Zo kunnen wij ons netwerk en onze vakkennis aanwenden om voor u het verschil te maken.

Wonen is persoonlijk, en dat geldt ook voor ons werk als makelaar. We zien ons vak niet als ʻbezoekenʼ en ʻtransactiesʼ, maar als een ʻmeeting of mindsʼ. Ook als u uw huis wilt verkopen, bent u bij ons aan het juiste adres. We weten wat kopers beweegt, welke keuzes ze maken en brengen u in contact met diegene die uw woning op waarde weet te schatten.

Liesbeth Ament Makelaars. De makelaar die uw belang voorop stelt. En die net even beter, breder en eerder geïnformeerd is. Dat is het handelsmerk van ons blijvend succesvolle makelaarskantoor.

Hoogstpersoonlijk, Liesbeth Ament Makelaars

Liesbeth Ament Makelaars

Marktstraat 11, 1411 CX Naarden
Tel: 035-6942300 | www.liesbethamentmakelaars.nl | info@liesbethamentmakelaars.nl