Home » Linda Lagrand Interior Design

Linda Lagrand Interior Design

Door Lisette Trinthamer

Als een zachte, warme badjas

De ontwerpen van Linda Lagrand ontstaan vanuit het uitgangspunt dat het interieur een weerspiegeling is van de identiteit van de opdrachtgever. Ze creëert voor haar opdrachtgevers een sfeer die zeer comfortabel aanvoelt. Een luxe en sfeervolle omgeving waarin de bewoners zich helemaal thuis voelen. “Zodra mijn opdrachtgevers de deur achter zich dichttrekken, valt er een rust over hen heen. Het licht komt zacht binnen, het ruikt lekker, de lucht is aangenaam qua temperatuur en het geroezemoes van buiten verstilt. Ze zijn thuis. Het voelt alsof ze een zachte, warme badjas aantrekken: ze ervaren het comfort van een luxe hotelsuite.

Zeer ervaren vakvrouw

Het is dát gevoel waarnaar ik op zoek ga in de interieurs die ik creëer. Met mijn opdrachtgevers stel ik de juiste materialen, kleuren, kunst en het passende design samen om in de ruimtes dat aangename gevoel te ervaren”, aldus de veelzijdige en ervaren vakvrouw.

linda lagrand

Altijd een uniek interieur

Linda beperkt zich niet tot het ontwerpen van residentiële droominterieurs: haar rijke portfolio toont tevens prachtige creaties van ontvangstruimtes,  directiekantoren, beautysalons en zelfs een unieke viplounge in een groot voetbalstadion. De deels in Noorwegen opgegroeide interieurontwerper past in haar interieurs graag natuurlijke materialen toe zoals natuursteen en hout en kleuren uit de natuur zoals mosgroen, ijsblauw en okergeel. Linda werkt alleen met materialen van een uitstekende kwaliteit. Rijke, luxe materialen met een exclusieve uitstraling en het hoogste niveau van afwerking. Vaak ontwerpt ze zelf custom-made meubelen die precies passen in het betreffende project. Zo ontstaat er altijd een uniek interieur dat de bewoner past als die zachte hotelbadjas.

Linda Lagrand interior Design

Scheepstimmermanslaan 35B, 3016 AE Rotterdam
Tel: +31 (0) 6 533 331 12 | lagrandinteriors.nl | linda@lindalagrand.nl