Home » Linterieurs B.V.

Linterieurs B.V.

Door marketing

Eenheid, rust en vooral praktisch

Linterieurs B.V. ontwerpt en realiseert interieurs voor woningen van klein tot groot en van nieuwbouw tot monumentaal. Daarnaast ontwerpen en realiseren zij ook interieurs voor o.a. kantoren, restaurants en hotels. Daarbij streeft Linterieurs B.V. naar het hoogste afwerkingsniveau.
Dit doen zij in iedere gewenste stijl, van eenvoud tot luxe, van modern tot klassiek en van kleurrijk tot neutraal. De interieurs stralen eenheid en rust uit, zijn sfeervol en vooral praktisch. Verlangens en wensen van de opdrachtgevers vertalen zij in persoonlijke interieurs die passen bij hun levensstijl, werkzaamheden, huis of bedrijf.

Eindeloze mogelijkheden

Met prachtige visuals en foto”s van onder andere meubilair en verlichting, grote kleurstalen, gordijn- en meubelstoffen, tapijt, vloerkleden en tegels presenteren zij hun ideeën. Bij nieuwbouw van een woning komen daar onze adviezen en 3D tekeningen voor de logische indeling en vormgeving bij. De mogelijkheden zijn eindeloos. Binnen en buiten worden tot in detail op elkaar afgestemd.
Men kan bij Linterieurs B.V. terecht voor de aankoop van bijvoorbeeld (maatwerk) meubelen, gordijnen, jaloezieën, verlichting, tegels, tapijt en vloerkleden, een ontwerp in 3D, de restyling van één of meerdere ruimtes, de realisatie van het totale interieur, kleuradvies en een advies over de indeling.
Zij zoeken constant naar mooie en innovatieve materialen.

In de studio in een gerestaureerde, monumentale woonboerderij in Voorst zijn dan ook veel stalen te zien.

Portretfoto Karine Lintvelt. 

Linterieurs B.V.

Deventerweg 20A, 7383 AB te Voorst
Tel: +31 (0)6- 30405940| www.linterieurs.nl | info@linterieurs.nl