Lotec

Ontdek Waterproof H2O Technology, ontdek Lotec!

Water is onze belangrijkste bron van leven. Water inspireert niet alleen, maar geeft ons ook de noodzakelijke energie en levenskracht om te presteren. Zo veelzijdig, afwisselend en opwindend als water kan zijn, zo is het in zijn puurste vorm volledig transparant, kleurloos, geurloos en smaakloos.

Om een dergelijke zuiverheidsgraad te kunnen bereiken én behouden, dienen we goed voor water te zorgen. Als zwemwaterspecialist zijn we ons sterk bewust van deze zorgplicht. Ons bedrijf geeft dan ook al sinds 1843 vorm aan water, waarbij we ons in de laatste vijftig jaar volledig hebben toegelegd op zwembad- en recreatietechniek.

Specialist

We zijn inmiddels uitgegroeid tot een absolute specialist met kwalitatief hoogwaardig zwemwater als belangrijkste uitgangspunt. Hierbij gaan we tot het uiterste om met geavanceerde, nieuwe technologieën en efficiënte oplossingen tot innovatieve (beheers)systemen te komen die water een extra dimensie geven.

In veel gevallen ontstaan op onze eigen tekentafels. We durven daarom wel te stellen dat we onze sporen als totaalinstallateur op zwemwatergebied hebben verdiend. De naam Lotec staat garant voor de hoogste waterkwaliteit van uw zwembad. Uw waterbeleving is tenslotte onlosmakelijk verbonden met onze reputatie.

Lotec BV

Boven Zijde 12, 5626 EB, Eindhoven
Tel: +31 (0)40 243 00 21 | www.lotec.nl | info@lotec.nl