Home » M Blokker Architecten

M Blokker Architecten

Door Veerle van Heertum

Michiel Blokker – M Blokker Architecten is uw persoonlijke architect die de opdrachtgever begeleid met zijn team van het eerste ontwerp tot realisatie van het object.

De belangrijkste factor in een ontwerp is natuurlijk de uiteindelijke gebruiker. De architectuur volgt de behoeften van de opdrachtgever. ‘Form follows function’. Deze manier van werken zorgt ervoor dat we met passie en veel plezier het vak uitoefen en erg tevreden opdrachtgevers hebben.

Persoonlijk contact.
Waarbij goed luisteren en doorvragen voor ons de belangrijkste kernkwaliteiten zijn om tot een goed ontwerp te komen, kenmerkt het onze manier van werken. De kracht zit dan ook in de wensen & eisen vertalen naar het ontwerp.

Natuurlijk heeft het bureau een herkenbare stijl en een signatuur. Maar de creativiteit staat altijd in dienst van de opdrachtgever. Wij streven altijd naar de beste oplossing. Dit ‘probleemoplossend vermogen’ wordt erg gewaardeerd door onze opdrachtgevers. Maar ook door onze partners, aannemers en leveranciers waar we mee samenwerken. Want de realisatie van een bouwproject vraagt om transparantie, betrouwbaarheid en creativiteit van elke partij. 

Het Bureau
Het architectenbureau M Blokker Architecten is sinds 2010 gevestigd in Bunschoten-Spakenburg en opgericht door architect Michiel Blokker. Wij kenmerken ons door persoonlijk contact, aandacht, beleving en ervaring door uiteenlopende projecten van woningbouw, utiliteitsbouw, interieur, tuinen en impressies en studies te realiseren.

M Blokker Architecten

Energieweg 14-F, 3751 LT, Bunschoten-Spakenburg, Nederland
Tel. 033-8703738 | info@mblokker.com | mblokker.com