Home » M2 Vloeren

M2 Vloeren

Door Veerle van Heertum

Ontdek de vloer die bij jou past! 

Als M2 beseffen we als geen ander hoe belangrijk een vloer is. Het is een sterke sfeerbepaler en legt de basis voor je interieur. De kracht van een vloer is een combinatie van factoren. Het is de kwaliteit van het materiaal, maar ook de ruimte waar hij ligt en de mensen die hem gebruiken. Het is fantastisch om een product tot leven te zien komen bij onze klanten.

Elke gietvloer heeft een eigen uitstraling, een eigen karakter en gaat op zijn of haar manier leven. Geschikt voor ieder interieur en elke stijl!

Een goed interieur zit voor ons in het complete plaatje: Een goed vloer advies, indeling, stijl en finishing touches met raamdecoratie en vloerkleden. We adviseren en inspireren jullie graag door middel van een interieuradvies! Een goed interieur plan zorgt er ook weer voor dat producten en materialen elkaar versterken. We hebben diverse gietvloeren, PVC vloeren, tapijt, vloerkleden of raambekleding.

Onze vloeren moet je zien, voelen en beleven! Daarom ben je van harte welkom in onze showroom of bekijk ons brede assortiment vast op www.m2vloeren.nl

Voor meer vloer inspiratie kun je via de bekende social media kanalen ons vinden op @m2vloeren

We helpen je graag!

M2 Vloeren

Kerklaan 20, 3828 EB Hoogland

Tel. 003-4505030 | showroom@m2vloeren.nl | www.m2vloeren.nl