Home » Maccaz

Het meubelbedrijf Macazz is opgezet door Jos Castelijns in 2005. De geschiedenis van het bedrijf gaat echter terug tot in de jaren 80, toen Jos zijn carrière begon in zijn garage. Het merk Macazz is in de tussentijd gegroeid tot een gewaardeerd en creatief label, waar vakmanschap en maatwerk hoog in het vaandel staan. Ondertussen heeft zijn zoon Harm Castelijns het familiebedrijf overgenomen en heeft hij samen met het Macazz team de ambitie om het bedrijf nog verder te ontwikkelen.

In 2018 heeft Macazz het bekende merk BENCH gekocht met de bedoeling om de productie en verkoop van deze mooie modellen voort te zetten. De elegante, vaak tijdloze modellen met een uitstekend zitcomfort passen perfect bij de filosofie van Macazz. Om deze reden hebben we ervoor gekozen om de BENCH – design modellen aan de Macazz collectie toe te voegen.

Alle producten zijn gemaakt door de beste professionals. Kenmerkend voor hen is dat ze veel passie hebben voor de materialen die worden gebruikt en het eindproduct. Alle materialen worden dan ook zorgvuldig geselecteerd door het designteam.

Doordat het gehele proces van design tot productie wordt gerealiseerd binnen het bedrijf kan de kwaliteit en authenticiteit goed gecontroleerd en gewaarborgd blijven. Macazz maakt geen gebruik van geautomatiseerde processen, waardoor wij eventuele aanpassingen of wensen altijd kunnen doorvoeren.

Maccaz

Macazz BV, Meerheide 268, 5521 DW EERSEL
Tel: +31 (0) 497 55 51 77 | www.macazz.nl | info@macazz.nl