Home » Makelaarschap Amersfoort

Makelaarschap Amersfoort

Door marketing

Een innovatieve NVM-makelaar met complete dienstverlening, dat is Makelaarschap. Onze kennis van woningmarkt in Amersfoort en de provincie Utrecht is diepgaand. Kies voor een waardebepaling met verkoopadvies. Schakel begeleiding in bij aankoop, verkoop of taxatie. Bekijk het woningaanbod met koop en huurwoningen, creëer een zoekopdracht en haal voordeel uit de samenwerking met PRTNRS.

Een succesvolle verkoop of soepele verhuur van jouw woning? Dat regel je via Makelaarschap. In de Keistad zelf kennen wij vanzelfsprekend veel geïnteresseerden. Wij benutten onze database met zoekers uit Utrecht, Nijkerk en Leusden maar ook Soest, Baarn of Bunschoten-Spakenburg. Ons totale verkoopbereik strekt tot ver buiten het lokale werkgebied. Met vestigingen in Naarden Vesting, Zeewolde en Harderwijk heeft Makelaarschap bereik in heel Oost- en Midden-Nederland. Wij zetten in op marketing en bieden innovatie, zoals de mogelijkheid tot online bieden.

De complete dienstverlening van Makelaarschap houdt in dat wij buiten de gebaande paden treden. Als aankoopmakelaar denken wij onder andere vooruit aan financiering van de nieuwe woning. Intern voorziet onze partner Hypotheekzaak jou hierin van deskundig advies. Voor oplossingen op het gebied van zekerheid informeer je bij Verzekerzaak en Luxury Ins. Het feit dat wij jou vanuit één one-stop-shop helpen biedt veel voordeel.

Makelaarschap Amersfoort

Van Asch van Wijckstraat 2, 3811 LP Amersfoort
Tel: 033 – 331 0007 | makelaarschap.nlamersfoort@makelaarschap.nl