Home » Manhattan Style

Manhattan Style

Door Rick Bakens

Over Manhattan Style

Manhattan Style is producent van natuurstenen meubelen en accessoires en schelpenvazen. Middels ons eigen productiebedrijf kunnen wij alles customized laten maken. Verschillende natuurlijke materialen en kleuren is hierin mogelijk.

Al onze meubelen zijn handgemaakt. Het natuursteen wordt met de hand ingelegd en afgewerkt tot een schitterend meubel. Alles volgens kwaliteitsnormen en vakmanschap.

Vanuit onze fabriek ontwerpen, produceren en werken we hand in hand samen met onze klanten en hun ontwerpers om op maat gemaakte meubelen te maken voor de meest uiteenlopende projecten. Veel van onze klanten zijn internationaal gevestigd, dus we werken de klok rond en zorgen voor zorgvuldige en gecontroleerde kwaliteit tot in de kleinste details.

De passie die we hebben voor natuursteen is iets wat we delen als familie. Manhattan Style is een familiebedrijf sinds 1993.

Woninginrichting

Wat uw stijl of ruimte ook is, Manhattan Style is toegewijd om u te helpen om een mooie unieke look te realiseren.

Wij bieden u een woon totaalconcept. U kunt bij ons terecht voor meubels op maat in diverse kleuren. Bijpassend kunnen wij u adviseren voor een bankstel op maat en eetkamerstoelen. Dit alles geheel uitgewerkt in een passend kleurenpalet. Daarbij bieden wij exclusieve wandbekleding van het merk Arte en Kobe. Manhattan Style biedt u ook unieke vloerkleden op maat, gordijnen op maat, vloeren en accessoires. In onze showroom heeft u een diverse keuze qua materiaal en kleuren.

Graag verwelkomen wij u voor een mooi interieuradvies.

Naast de woninginrichting biedt Manhattan Style u de totaaloplossing voor de inrichting van restaurants, winkels, hotels, kantoren, vakantieparken en yachten.

Manhattan Style B.V.
Hakgriend 46
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
0184- 670750
info@manhattan-style.nl
www.manhattan-style.nl

EXCELLENT | WOONBEURS 2019

Laat een reactie achter