Dutch Design, transparant en uniek

Metaglas is dé specialist voor slank geprofileerde en innovatieve aluminium ramen, deuren, schuifsystemen en kozijnen. Maximale transparantie is het uitgangspunt bij alle producten van Metaglas. Daglicht is namelijk onmisbaar voor de gezondheid en productiviteit van mensen en essentieel voor het creëren van een prettig binnenklimaat.
De aluminium ramen, deuren en schuifsystemen worden daarom voorzien van zo slank mogelijke aluminium profielen en als het kan laten we deze profielen helemaal weg. Hierdoor bieden de producten van Metaglas ruimtelijkheid, optimale transparantie, het ultieme binnen-buitengevoel en veel lichtinval. Een woonbeleving die iedere bewoner verdient.

Unieke maatwerkoplossingen

Alle producten van Metaglas zijn volledig maatwerk. Samen met architecten en opdrachtgevers realiseren wij bijzondere ontwerpen van glas en aluminium. Maatwerkoplossingen die stuk voor stuk transparant zijn met een uniek Dutch esthetisch design. Geen beperkingen meer, want vrijwel alles is mogelijk. Zij gaan verder waar anderen stoppen.
Dat is hét motto. Ieder product wordt gemaakt op basis van specifieke wensen en eisen. De kracht van Metaglas zit in het vinden van de juiste oplossing voor het project. Doordat zij alle producten zelf ontwikkelen, produceren en monteren op de bouw, kan er in een vroeg stadium al een beroep worden gedaan op de kennis van ervaren adviseurs en engineers. Zij denken graag mee voor de beste uitwerking van uw idee.

Metaglas

Het Eek 5, 4004 LM Tiel
Tel: (0) 344 750 400 | www.metaglas.nl | info@metaglas.nl