Home » Michel Oprey & Beisterveld

Michel Oprey & Beisterveld

Door marketing

Specialist in natuursteen en keramiek

De naam Michel Oprey & Beisterveld staat voor kwaliteit in natuursteen en keramiek. Een kwaliteit die toonaangevend is in de markt en gewaarborgd is door strenge kwaliteitscontroles en nauwkeurige materiaalselecties.
Bij Michel Oprey & Beisterveld vindt u de mooiste selectie natuursteen en keramiek, in alle denkbare verschijningsvormen en voor diverse toepassingen. Het bedrijf voegt voortdurend producten toe die zij tijdens het reizen door de hele wereld ontdekken en waarvan de verdere ontwikkeling door hen intensief begeleid is.

Assortiment

Michel Oprey & Beisterveld voert het meest uitgebreide assortiment natuursteen en keramiek van de Benelux. Nieuwe formaten en afwerkingen zijn met zorg uitgekozen, passend bij de trends van het moment of juist met een tijdloos karakter.
Door de jarenlange relaties die het bedrijf met haar toeleveranciers heeft wordt de exclusiviteit van de producten gegarandeerd.

MVO

Michel Oprey & Beisterveld werkt met leveranciers die beschikken over een goed georganiseerd controlesysteem. Zo kan kwaliteitscontrole direct op locatie plaatsvinden, waar ook ter wereld. Daarnaast stelt Michel Oprey & Beisterveld aan haar toeleveranciers in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen strikte eisen ten aanzien van arbeidsomstandigheden en milieu.

Michel Oprey & Beisterveld

Havenweg 18, 6101 AB Echt
Tel: +31 (0)475 417000 | www.mo-b.nlinfo@mo-b.nl