Home » MisterDesign

Webshop én winkel voor interieur-liefhebbers

Bij MisterDesign kunt u zowel online op webshop als offline in de winkel de nieuwste en meest iconische designs vinden. Van meubels van Vitra tot accessoires van Ferm Living en verlichting van FLOS.
Voor gehele collecties van de meest gerenommeerde en vooruitstrevende designmerken en voor persoonlijk advies, kunt u bij MisterDesign terecht.

Showroom van 2000m2

In de karakteristieke winkel, in het centrum van “s-Hertogenbosch, kunt u designs in het echt beleven. In het monumentale pand, een voormalige Ford garage, haalt iedere designliefhebber zijn hart op aan 2000m2 stijlvol interieurdesign.
Naast klassiekers zoals de Eames Lounge Chair en Togo van Ligne Roset is er een steeds wisselende een zeer uitgebreide selectie design meubelen en verlichting te vinden.

Beleving en passie

MisterDesign organiseert regelmatig tentoonstellingen en presentaties om hun passie voor design met u te delen. Bekende meubelseries worden in het zonnetje gezet en designers komen hun ontwerpen toelichten. Online leest u interessante verhalen over interieurdesign op de blog.

Persoonlijk interieuradvies

U kunt bij MisterDesign ook terecht voor persoonlijk en professioneel interieuradvies. Of het nu gaat om een enkele zithoek, een slaapkamer of gehele woning, onze interieur-experts helpen u graag! Ook voor de inrichting van bijvoorbeeld bedrijfspanden, bent u bij MisterDesign aan het juiste adres.

MisterDesign

Vughterstraat 278, 5211 GR ‘s-Hertogenbosch
Tel: +31 (0)73 612 66 24 | www.misterdesign.nl  | info@misterdesign.nl