Home » MoreSenz

Enrich your senses

Met een technisch expertise van hoog niveau heeft MoreSenz een groot onderscheidend vermogen. MoreSenz creëert een ware beleving dankzij de unieke combinaties van verlichting en audio/video waarbij het bedieningsgemak en de comfort van domotica centraal staat. Wij helpen u de juiste keuze te maken als het gaat om licht, audio/video en domotica.

Hoe het begon

Een ondernemer in de elektrotechniek en een commercieel talent kruisen hun wegen. Ze hebben een ongekende passie voor verlichtingstechniek, maar zien onbenutte mogelijkheden. Ze besluiten hun kennis en kunde te bundelen en vormen samen een vaktechnisch duo.

Vaktechnisch duo

Inmiddels hebben Ben van de Bunt en Evert Hop MoreSenz op de kaart gezet en wordt hun expertise op gebied van verlichting, audio/video en domotica veelvuldig benut. MoreSenz is een gerenommeerd verlichtingsbedrijf met werkelijk alles onder één dak.

De toekomst is nu

MoreSenz geeft advies, ontwerpt en biedt begeleiding, met als doel te ontzorgen. U bent bij MoreSenz aan het juiste adres voor lichtplannen, audio- en video-advies en complete domotica-ontwerpen. MoreSenz biedt totaaloplossingen en houdt rekening met uw wensen. MoreSenz is merkonafhankelijk en werkt samen met architecten, interieurbouwers, installateurs en eindgebruikers als adviserend partner. MoreSenz is steeds weer vernieuwend en op de hoogte van de laatste technieken.

MoreSenz

Arkerpoort 4, 3861 PS Nijkerk
Tel: 0341-492 208 | moresenz.nl | info@moresenz.nl