Home » Nature @ home

Nature @ home

Door niek@excellentmagazine.nl

Bijzondere materialen

Geïnspireerd door de natuur en met liefde voor natuurlijke vormen en structuren creëert Nature at home duurzame interieur decoratie uit restmaterialen.
Zij gebruiken de restmaterialen van de natuur als grondstof om tot prachtige, handzame wandpanelen. Zij maken gebruik van hout, schors, kokosnoot, schelp, mossel, Himalaya zout en mos om unieke en gevarieerde collecties samen te stellen.

Vernieuwend & eco-vriendelijk

De wandbekleding van Nature at Home is 100% natuurlijk, handgemaakt, innovatief, milieuvriendelijk en is gemakkelijk te verwerken.
De wandtegels worden o.a. gemaakt uit resten van hout, kokosnoot, boomschors met behoud van de natuurlijke unieke uitstraling van het materiaal. Het resultaat is een stijlvolle, luxe wandtegel met een unieke look & feel.

Strategie

Door het op een eerlijke manier verkopen van decoratieve producten vervaardigd uit natuurlijke restmaterialen afkomstig uit tweede en derde wereldlanden helpen zij wereldwijd met het herschikken van middelen van bestaan en daardoor direct en indirect met het veraangenamen van ieders leefomgeving.

Nature @ home

Belder 27, 4704 RK Roosendaal
+31 (0)165 744 007 | www.natureathome.eu | info@natureathome.nl

Laat een reactie achter