Nieuwenhuizen Udenhout

Rijke ervaringen

Wie kiest voor familiebedrijf Nieuwenhuizen, kiest voor ervaring, maatwerk en professionaliteit. Al tientallen jaren houden zij zich bezig met het bewerken en verwerken van ruwe materialen en sfeerbepalende elementen. Waar nodig vertrouwen zij weer op gespecialiseerde partners, met wie ze keer op keer naar perfectie streven.

Nieuwenhuizen Natuursteen

Dankzij rechtstreekse contacten met wereldwijd gevestigde steengroeven biedt Nieuwenhuizen alle populaire én exclusieve soorten natuursteen tegen een eerlijke prijs.

In hun geavanceerde zagerij voeren ze complexe bewerkingstechnieken uit naar wens van de klant. Van interieur, zwembaden en tuinen tot gevels en wandbekleding. Ook voor andere zaken waar natuursteen bij komt kijken kunt u rekenen op Nieuwenhuizen.

Naast ruim 1500 m2 aan natuursteen vindt u in de showroom ook een brede selectie aan keramische tegels; uiteraard zorgvuldig geselecteerd.

Nieuwenhuizen Keukens

Ervaar de luxe van exclusieve woon- en leefkeukens. Nieuwenhuizen Keukens biedt een assortiment uiteenlopende kwalitatieve keukendesigns, zowel qua stijlen, materialen als prijsklassen.

Van het eerste bezoek aan de showroom tot aan het afstellen van het laatste keukendeurtje kunt u vertrouwen op het vakmanschap van Nieuwenhuizen. Zoals ze zelf zeggen: ‘’We leveren enkel Keukens met de hoofdletter K’’.

U kunt terecht voor …

maatwerk / natuursteen vloeren / wandbekleding

keukens / keramische tegels / badkamers / badkamermeubels

Nieuwenhuizen Udenhout

Handelsweg 1, 5071 NT Udenhout
Tel: +31 (0)13- 5114140 | info@nnbv.nl
 www.nh-keukens.nlwww.nh-natuusteen.nl