Home » PalletWood Interior

PalletWood Interior

Door niek@excellentmagazine.nl

Aanvulling op uw interieur

Het PalletWood Interiors verhaal begon in augustus 2013 en is uitgegroeid tot de flagshipstore waar u naast unieke boomstamtafels tal van internationale collecties, inspirerende interieurcorners en uitzonderlijke objecten kunt ontdekken.
Sinds de start maakt onze persoonlijke aanpak het verschil. Voor elk project creëren onze interieurarchitecten, -ontwerpers en stylisten een concept op maat, al dan niet in samenwerking met uw eigen (interieur)architect.
PalletWood Interiors combineert warme materialen en uniek meubilair tot buitengewone interieurs met een persoonlijke touch.

Jarenlang plezier

PalletWood Interiors is het meest bekend om haar Limited Edition Boomstamtafels, met opdrachtgevers door geheel Europa. De unieke stijl van PalletWood”s interieurontwerpen worden herkend als een luxueuze moderne stijl met elegante industriële toevoegingen.
De stijl is uniek en komt terug in ieder project, toch weet PalletWood Interiors telkens weer een uniek ontwerp te realiseren. Daarnaast stralen de ontwerpen luxe, elegantie en exclusiviteit uit.

PalletWood Interiors verrast u graag met kwaliteit, kleuren, materialen en atmosferen!

PalletWood Interiors

Spinveld 22a, 4815 HS Breda
Tel: +31 (0)6 12 55 05 73 | www.palletwood-meubels.nl |info@palletwood-meubels.nl