Home » Piet-Jan van den Kommer

Piet-Jan van den Kommer

Door Aty Verschuren

Piet-Jan van den Kommer is een interieur ontwerper van Nederlandse bodem. Met zijn designteam en eigen werkplaats biedt van den Kommer een totaal oplossing voor maatwerk interieurs en exterieurs voor woningen en bedrijven in binnen- en buitenland.

Het design team van Piet-Jan van den Kommer werkt ieder project uit tot een compleet advies. Het voorstel bevat technische tekeningen, materiaal- en kleurgebruik en o.a. styling advies. De interieur ontwerpen worden vervolgens in eigen werkplaats door getalenteerde meubelmakers geproduceerd en geplaatst op locatie.

De ontwerpen van Piet-Jan van den Kommer kenmerken zich door het gebruik van pure materialen en gebruiksgemak welke zijn verwerkt tot een op maat gemaakt creatief en verrassend ontwerp passend bij uw persoonlijkheid. Naast maatwerk projecten heeft het label ook een collectie met de nieuwe klassiekers van dit decennium op het gebied van binnen en buiten meubilair.

Duurzaamheid en bewust omgaan met het milieu is een belangrijk aspect voor Piet-Jan van den Kommer. Zo heeft hij voor het resthout een eigen verbrandingsoven, waarmee het hele terrein van energie wordt voorzien. Als het kan past hij duurzame energie toe in zijn projecten, want bij een geslaagd interieur hoort ook een fijn binnen klimaat.

Piet-Jan van den Kommer

Noordervaart 127, 1841 GA STOMPETOREN
Tel: 072-532 58 15 | www.vandenkommer.nl | contact@vandenkommer.nl