Home » Poliform

Poliform, oogstrelend Italiaans design

Een oase van rust en ruimte; optimaal wooncomfort. Van woonkamer tot en met slaapkamer, inloopkast of garderobe. De droom van iedereen die van het leven wil genieten. Zich dagelijks omringd wil voelen door de luxe van oogstrelend Italiaans design.

Poliform zithoek

Poliform, de toepassing

Al ruim 40 jaar ontwerpt de Italiaanse design meubelfabrikant Poliform opbergmeubelen, kasten, zit- en eetkamermeubilair, slaapkamerinrichting en keukens.
Met een onmiskenbare Italiaanse allure en wereldwijd toonaangevend in de internationale lifestyle trends. Van penthouse tot herenhuis, van directiekamer tot keuken of slaapkamer. Ze passen in iedere ruimte, groot en klein.

Poliform, Complete inrichting

Poliform heeft een uitgebreide collectie design meubelen ontwikkeld waarmee u uw huis compleet kunt inrichten. Conform al uw persoonlijke interieurwensen en woondromen. “Totaalinrichting” staat centraal in de ontwerpvisie van Poliform.
Alle design elementen binnen de vijf meubelprogramma”s van het merk zijn geheel naar eigen smaak te combineren. Met Poliform design meubelen schept u een wereld van ruimte en leefcomfort.

Poliform keuken

Poliform Italy

Via Trento 222044 Italië
| www.poliform.it |