Home » Pot interieur

Met maar liefst 15.000 m² winkelvloeroppervlakte is Pot Interieur in het Zeeuws-Vlaamse Axel een begrip bij iedere liefhebber van design en kwaliteitsmeubelen. Niet alleen in eigen land, maar zeker ook in België. En daar die liefhebber hoge eisen stelt, is onze winkelpresentatie, de deskundigheid van de medewerkers, de servicegraad, behulpzaamheid en vriendelijkheid in overeenstemming met het hoge niveau van de gepresenteerde collectie. En die collectie is ongekend!

Na een bescheiden begin is Pot Interieur in meer dan 100 jaar uitgegroeid tot een woninginrichter van formaat, zowel in kwaliteit als in kwantiteit. Pot Interieur inspireert haar bezoekers, prikkelt hun voorstellingsvermogen en laat de bezoekers genieten van de verschillende belevingswerelden die er gepresenteerd worden. U kunt er bijvoorbeeld terecht voor de Cassina-studio van Europa; nergens worden de producten zo mooi en zo groots gepresenteerd als bij Pot Interieur. In Axel vindt u talrijke studio’s van woonmerken als: Sede, Leolux, Jori, Minotti, Molteni, Interlübke, Rolf Benz, B&B Italia en nog veel meer mooie merken. Uiteraard ook qua slaapcomfort met toppers als Treca Paris en vele andere. Kortom; een bezoek aan Pot Interieur in Axel is inspirerend en loont, in alle opzichten!

Onze inspirerende showroom biedt in ieder geval alle mogelijkheden om voor iedere wens een passende oplossing te vinden. We noemen onze specialisten overigens niet zomaar ‘specialisten’. Niet alleen vanwege hun brede algemene kennis, maar omdat ze vrijwel alles weten van een of meerdere design merken. Tot in het detail. Omdat ze zich uitgebreid in de producten van een fabrikant verdiepen, bij die fabrikant worden geschoold en daarnaast vanwege hun jarenlange ervaring. Pot interieur is dagelijks geopend vanaf 10:00 en op zondag van 12:00-18:00 met gratis parkeermogelijkheid voor de deur. We heten u graag van harte welkom

Pot Interieur

Nieuwendijk 89, 4571 LH Axel
Tel: 0115 56 20 10  | www.pot.nl | info@pot.nl