Home » Preferro Metaaltechniek

Preferro Metaaltechniek

Door niek@excellentmagazine.nl

Stalen deuren, stalen trappen en metaal design

Preferro Metaaltechniek is specialist in het creëren van hoogwaardig metaaldesign, waaronder stijlvolle stalen deuren en adembenemende stalen trappen. Het oogstrelende maatwerk is van een ongekend niveau.
De exclusieve en veelzijdige producten stralen klasse en stijl uit en dragen bij aan de gewenste sfeer. Ambachtelijk vakwerk van Nederlandse bodem. Uniek en exclusief.

Vakmanschap

De ambachtsmannen van Preferro Metaaltechniek zijn onderscheidend: niet in wie ze zijn, maar wel in wat ze doen. Met hun werk: creaties van metaal én staal. Preferro Metaaltechniek maakt de mooiste stalen deuren, stalen trappen en metaal design voor u op maat

De plek van ware ambacht

In het Noord-Brabantse Erp vindt u de werkplaats van Preferro Metaaltechniek. Een werkplaats met ruimte om te bikkelen en te buffelen, geheel in hun element weten zij de dromen van hun opdrachtgevers te realiseren. De plek waar het ware ambacht met liefde wordt uitgeoefend. Van het eerste ontwerp tot het bevestigen van het laatste schroefje zijn de vakbekwame stalen meesters betrokken.
Een metaal designobject in uw woning? Preferro Metaaltechniek vervult uw woondroom graag!

Preferro Metaaltechniek

De Beeke 1, 5469 DV Erp
Tel: +31 (0)413 213 606 | www.preferro.nl | info@preferro.nl