Home » Rapture

Rapture

Door marketing

Luxe designmeubels voor uitgesproken interieurs.

Rapture creëert eigentijdse, opvallende en artistieke meubels en accessoires met een duidelijke focus op luxe interieurs. Met onze collectie willen we interieurontwerpers en architecten inspireren om karaktervolle ruimtes te creëren.

De herkenbare geometrische vormen van Rapture-ontwerpen combineren mooi met elkaar en met andere meubels die met dezelfde intentie ontworpen zijn. De materialen die we gebruiken zijn op zichzelf robuust, maar door ons op een verfijnde manier toegepast en voorzien van een unieke finish. Alle objecten zijn handgemaakt in Europese ateliers en hebben een artisanale uitstraling.

Maatwerk is mogelijk

Mooie, uitgesproken vormen hebben ruimte nodig, dat is een van onze ‘design principles’. In onze collectie is daar rekening mee gehouden door specifieke ontwerpen uitgekiend modulair te maken. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om – al dan niet samen met ons – items op maat te ontwerpen en in serie te laten produceren in onze ateliers.

“Voor nieuwe ontwerpen laten we ons inspireren door onze omgeving, elke dag weer. In musea, op een kunstbeurs of biënnale, bij het kijken naar een serie of film, wandelend door de natuur, of bladerend in kunst- en fotoboeken.”

Rapture

ETC Design Center Europe, Randweg 20, 4104 AC Culemborg. Iedere maandag geopend of op afspraak.
T: +31 (0) 18 12 69 00  |  www.rapture.amsterdam  |  info@rapture.amsterdam