Home » REMEON Beveiliging

REMEON Beveiliging

Door Rick Bakens

Beveiliging voor uw woning

Uw woning? Uw spullen! Dus beschermt u dat. Tegen inbraak. Tegen ongewenste “gasten”. Tegen brand. U wilt een veilig gevoel hebben in uw huis. En dat is niks teveel gevraagd. Echt niet.

Wij zijn REMEON Beveiliging. En wij creëren de ultieme beveiligingsoplossing voor uw woning. Van een alarmsysteem tot camerabeveiliging.

Van een videointercom tot een app om alles op afstand in de gaten te houden. Hoe we dat doen? Met een persoonlijke aanpak. Bij ons geen kant-en-klare pakketten. Geen standaard procedures. Nee, wij nemen ruim de tijd voor u om al uw wensen en eisen te bespreken.

Zo creëren we de ultieme beveiligingsoplossing die past bij”¦ uw huis!

Wat kunnen we voor u betekenen?

– Beveiliging een hoop ingewikkeld gedoe? Veel technische praat? Wij snappen dat u daar niet op zit te wachten. En daarom gaan we voor een duidelijke oplossing. Met een flinke dosis gemak en comfort, natuurlijk.
– Met persoonlijk bedoelen we ook echt persoonlijk. Met een eigen contactpersoon. Met een team dat altijd meedenkt, regelmatig vraagt hoe het gaat en altijd voor u klaar staat. Voor ons bestaan geen klanten. Voor ons bestaan alleen relaties. Zet u vast de koffie klaar?
– Wij gaan alleen voor de beste kwaliteit. En geloof ons: het is voor ons niet snel goed genoeg. Het gaat tenslotte om het beveiligen van uw waardevolle spullen. Die taak nemen wij serieus.
– Heeft u ons nodig? We zijn 24/7 bereikbaar in geval van nood. Wel zo handig, als het erop aan komt.

REMEON Beveiliging

Atoomweg 280 B, 3542 AB Utrecht
Industrieweg 3 B, 8263 AA Kampen

Tel: +31 (0)88 9000 100 | www.remeon.nl |info@remeon.nl

Laat een reactie achter