Hun doel met het designlabel Revised is om tijdloze sferen en emoties te creëren door hun meest inspirerende erfenissen te verkennen met hedendaagse kennis. Zij streven ernaar om intense gevoelens van warmte, kalmte en verbondenheid in uw huis, uw kantoor, uw huidige wereld te brengen.

Hun ambachtelijke producten worden gemaakt in Nederland, Italië en Duitsland. Ambachtelijke meubeltechnieken worden efficiënt geproduceerd. Zij handelen rechtstreeks van de fabriek naar u. Herziene producten zijn zo duurzaam ontworpen en gemaakt dat ze generaties lang meegaan. Ze hebben hun collectie op een rijtje gezet met onder meer stoelen, tafels, opbergers, verlichtingselementen en accessoires.

De stijl van de collectie is modern, elegant en hartverwarmend. Met zachte, organische vormen en details. Elk stuk is een viering van pure, solide, hoogwaardige materialen zoals hout, marmer, metaal en glas. Hun zachte, zachte rondingen vloeien bijna onmerkbaar van een rijk naar een slank silhouet met verfijnde gratie en verfijnde accenten.

Revised

Wilhelminastraat 46, 4818 SH Breda
Tel: +31 (0)763038778 | Info@revised.com | www.revised.com