Home » RL Design

RL Design

Door Stagiair

Rinske Laurentius ontwerpt unieke, eigenzinnige high-end objecten die met passie en zorgvuldigheid vervaardigd zijn uit de meest duurzame materialen verfijnd tot in detail, waarbij functionaliteit en creativiteit samensmelten. De designs zijn ontworpen door Rinske Laurentius met een intens verlangen om anderen te inspireren en voorzien van een prachtig object met ieder een eigen verhaal. De objecten kenmerken zich door de warme elegantie en verfijnde luxe in rijke materialen oa. notenhout, kalfsleer, hoogwaardig glas, porselein en een exclusief solid surface in een gevarieerd palet aan kleuren en dessins.

Het zijn bijzondere unieke objecten die spreken tot de verbeelding, die je als het ware wil aanraken, die zorgen voor een warm gastvrij gevoel. Designs die je interieur echt omarmen. Wat ze zeer geschikt maken voor zowel residentieel als hospitality omgevingen. Een pure verrijking voor elk interieur! Rinske Laurentius designs zijn eclectisch, tijdloos en verleiden je om je mooiste momenten te beleven en het leven te vieren. Verschillende werelden die elkaar ontmoeten en met elkaar verbinden door middel van een prachtig object wat na jaren nog zijn waarde behoudt en exclusiviteit uitstraalt.

De exclusieve eettafel Graceful brengt een eerbetoon aan het familieleven. Het zwierige metalen onderstel met als contrast het mooie hout, typeert de unieke eclectische stijl van Rinske Laurentius. Het blad bestaat uit twee designs, rechthoekig en organisch, uitgevoerd in a- klasse hout o.a. eiken- of noten hout. De tafel is er in diverse afmetingen en de nieuwste kleur combinaties, volledig customised op jouw wensen.

Een zeer stijlvolle collectie geïnspireerd door de houten paalhoofden aan de Zeeuwse kust. Een stukje cultureel erfgoed wat zich vertaalt in de Paola collectie van Rinske Laurentius

De designtafels zijn elegant, duurzaam en stralen luxe uit. Deze bijzondere objecten tillen je interieur naar een hoger niveau. Ze worden tot in de fijnste details uitgewerkt, waarin je 4 designs kunt samenstellen, in het mooiste eiken- of notenhout, exclusief solid surface of een combinatie van beiden. Hiermee creëer je jouw eigen look en feel met een unieke tafel om intiem aan te dineren in een persoonlijk warm interieur wat je volledig omarmt met een design van Rinske Laurentius

RL Design

 

ETC–standnummer 25 • Randweg 20 • 4104 AC Culemborg

+31 (0)6 485 893 64 • info@rinskelaurentius.nl • rinskelaurentius.nl