Home » Robert Staal

Robert Staal

Door Rick Bakens

Jouw stalen deuren en kozijnen, recht uit de werkplaats

Bij Robert Staal kan dit. Ik ga graag met je in gesprek over jouw ideale ontwerp en de technische mogelijkheden . En maak dan, hetgeen dat past bij jouw huis en jouw leven. Op je lijf geschreven, gemaakt van staal. Ik wil mooie dingen maken waar jÁ­j gelukkig van wordt.

Stalen deuren

De kracht van metaal laat Robert Staal zien met een eigen lijn stalen binnendeuren. Deze architectonische toepassing stamt al uit de jaren 20. Toen waren ze vooral te zien in openbare gebouwen en fabrieken. Het tijdloze karakter van deze deuren maakt dat veel ontwerpers er ook tegenwoordig graag mee werken.

Openheid en ruimte

Door het grote glazen oppervlak met ranke stalen lijsten laat u het licht toe in uw woning. Er ontstaat openheid en ruimte door de nieuwe zichtlijnen. Bekijk zelf hoe het glas en staal de sfeer in iedere ruimte versterkt. Op de foto”s hier of in de showroom grenzend aan de werkplaats.

Mooi in contrast

De smeden van Robert Staal werken op traditionele wijze en plaatsen het glas met stopverf. Kies voor de stoere stijl waarbij de stopverf op de kruisingen nog te zien is of ga voor de strak afgewerkte variant. Uw stalen deuren geven uw woning klasse.

EXCELLENT  | WOONBEURS 2019

Laat een reactie achter