Home » Salone della Moda

Salone della Moda

Door Rick Bakens

Over Salone della Moda

Bij Salone della Moda draait het allemaal om het maken van eigen modetrends, het opnieuw werken en vernieuwen van alle ambachten met modeshows, tentoonstellingen, kunst en filmbeelden die bewustzijn creëren. Aandacht voor schoonheid, vakmanschap en creativiteit staat centraal.

Internationale allure

Salone della Moda werkt op internationaal niveau. Het organiseert mode-platforms waar opkomende ontwerpers over de hele wereld worden uitgenodigd om hun werk te presenteren en ook worden geïntroduceerd in Salone della Moda haar uitgebreide professionele netwerk.

Storytelling: Ambacht & Kunst

Salone della Moda wil de erkenning van de ambachten terugbrengen. Dit evenement wordt een platform waar elke deelnemer de ambachten, verhalen en inspiraties achter zijn collecties en kunst kan laten zien. Dit alles zal worden gepresenteerd met behulp van visuals, modeshows en tentoonstellingen.

 

Ontwikkeling en creativiteit

Salone della Moda biedt een podium voor getalenteerde creatieven om publiek te worden. Salone della Moda zal deze talenten introduceren in haar brede professionele netwerk en toont hun ondernemersgeest en hun verlangen naar groei.

EXCELLENT | WOONBEURS 2019

Laat een reactie achter