Home » Slimme Villa

Slimme Villa

Door Veerle van Heertum

Wij automatiseren en personaliseren uw woning!

Slimme verlichting

Slimme verlichting wordt aan uw lifestyle aangepast. Een schakelaar is niet nodig, de verlichting gaat met u mee, waar u zich bevindt in de woning. De verlichting kan automatische aangaan zodra de zon ondergaat of wanneer het buiten donker is. Afgestemd op uw lifestyle zorgt het altijd voor een prettig en sfeervol huis.

Slimme Beveiliging

Dankzij slimme sensoren en camera’s wordt u direct gewaarschuwd wanneer de situatie in uw woning niet in orde is. Bij brand, wateroverlast, giftige gassen of een inbraakpoging gaat het alarm af in uw huis en krijgt u er melding van.

Slimme Duurzaamheid

Altijd inzicht in uw energie verbruik. Uw woning gaat energie besparen door het verbruik te verminderen in ruimtes die niet gebruikt worden. Groot verbruikers worden zo geprogrammeerd dat ze maximaal verbruiken als de kosten laag zijn en/of opbrengsten het hoogst zijn.

Slimme Comfort

Uw gordijnen, verwarming en verlichting op uw lifestyle afgestemd. Slimme Comfort is uw dagelijks leef gemak afgesteld op uw lifestyle dankzij technologie.

Slimme Luxe

Van thuisbioscoop tot wellness ruimte. Slimme Luxe is het beste van alles. Of het nu gaat om een eigen thuisbioscoop, automatische bewatering van uw tuin, wellness area of schilderatelier. Alles eenvoudig te bedienen vanuit één app of volledig geautomatiseerd. Wij maken alles mogelijk.

Slimme Villa

De Brink 116, 8723 AM Groningen
Tel: +31622932998 | info@slimmevilla.nl | www.slimmevilla.nl