Home » Sober & Sjiek

Sober & Sjiek

Door marketing

Interieuradvies

Sober & Sjiek biedt zowel adviezen voor het aanbrengen van accenten in een interieur als voor een complete inrichting van een woning. De stijl is het beste te omschrijven als een combinatie van landelijk en modern, stoer, sober en sjiek
Het veranderen of inrichten van een interieur begint met het kiezen van een kleur op de muur. Om een mooi effect te verkrijgen past Sober & Sjiek vaak kalk- en krijtverven toe die zij ook in de winkel verkopen. Op het gebied van stoffen en bekleding van bankstellen, gordijnen en vloerkleden zijn er prachtige combinaties te maken. Voor de finishing touch zijn zij sterk in groendecoraties zodat het interieur compleet gestyled bij u wordt afgeleverd.

Showroom

De showroom is gevestigd in een authentiek pand. Banken, tafels, accessoires, lampen, kussens en stoffen zijn ton-sur-ton bijeengebracht. Naast fraaie decoratieve elementen voor wand en vloer zorgt een groot assortiment overzees antiek zoals potten, kruiken, Chinese deuren en kasten voor het exclusieve tintje in het interieur.

Seizoenen

Ieder seizoen geeft Sober & Sjiek een impressie van de stijl voor dit seizoen. Meer inspiratie nodig? Bezoek dan de showroom op de Slotsedijk 199 te Rhoon, zij denken graag met u mee voor een sfeervol interieur.

Sober & Sjiek

Slotsedijk 199, 3161 PG Rhoon
Tel: (010) 5069137 | Soberensjiek.nl | Info@soberensjiek.nl