Home » Softub Nederland

Softub Nederland

Door niek@excellentmagazine.nl

Kent u de trendy Softub?

Softub is nummer één, wereldwijd, in portabiliteit voor verkrijgbare luxe whirlpools.
Softub past in de tuin, binnen, op het terras of op het balkon. Kortom, de trendy Softub kan overal worden geplaatst!

Geniet & relax

Dankzij de Whisper Technology zijn alle Softub Motoren de stilste motoren die verkrijgbaar zijn, wereldwijd!

Zuinig

Softub Spa’s zijn marktleider op het gebied van energiezuinigheid en recycling. The ‘Hydromate’ brengt de pomp, motor en de verwarming samen in één unit. Middels de warmte afgifte van de motor wordt het gefilterde water verwarmd, waardoor het energieverbruik minimaal is.
Daarnaast is de Softub gemaakt van Polybond en de buitenkant is luxe afgewerkt met Leathertex, waardoor Softub betand is tegen de zwaarste belastingen en weersinvloeden. De Softub kan ondanks regen, zon en vorst altijd buiten blijven staan. Ongeacht welk seizoen.

Goed te onderhouden

De volautomatische cleaning functie van de ingebouwde Ozonator zorgt voor intensieve en hygiënische water reiniging. Hierdoor is het water constant zacht, helder schoon en fris.

(Ver)plaatsen

Door de ronde vorm, gunstige afmetingen en het lage gewicht van de spa is deze enorm flexibel in het gebruik. De Softub kan hierdoor erg gemakkelijk op een andere locatie worden geplaatst, rol de spa naar de plek die u wilt, installeren, vullen met water en hij is weer klaar voor gebruik.

Comfortabel

Softub is uniek in comfort en gebruik! Door het zachte en ruime ronde oppervlak biedt Softub een optimale bewegingsvrijheid en maximaal comfort in alle gewenste zit- en ligposities.

Softub Nederland

Austerlitzeweg 1, 3941 WJ Doorn 
Tel: +31 (0)343 420 467 | www.softub.nl | info@softub.nl

Laat een reactie achter